21 68 88 88

 •  21 68 88 88

Referanser

Vi holder en rekke kurs for ulike bedrifter i hele landet. Samtlige gir oss svært gode tilbakemeldinger, og vi får ofte høre at dette er det beste kurset de har hatt.

  • Stian Lund Haugestad, Senior Engineer - Energy, IKM Laboratorium AS :«Jeg har 15 år med årlig førstehjelpskurs bak meg, og jeg har aldri fått så mye nyttig praktisk informasjon rundt førstehjelp som i går. Per er meget dyktig til å formidle. Og bare det at vi sitter i en halvsirkel, gjør at ingen sitter med mobil eller leser i papirer etc på hver sin pult. Alle følger med, og blir inkludert i de forskjellige øvelsene. Ingen powerpoint som man leser rett ut fra. Det enkle ER det beste.» Førstehjelperen Oslo. Instruktør: Per Arvid Holt.
  • Tor Helge Foss, Inspektør, Grim skole (Kristiansand) :«Vi var veldig godt fornøyd med innholdet. Variert opplegg som tok for seg de viktigste emnene. Fint med veksling mellom teori og utprøving.» Førstehjelperen Kristiansand. Instruktører: Hassan Farhat og Thomas Tjersland.
  • Grete Aastorp, Kvalitet- og sikkerhetssjef, SINTEF Energi :«Vi er særdeles fornøyd med de kursene vi nå har hatt. Særlig Signe har med sin erfaring og sin tilstedeværelse gjort en strålende jobb, men generelt har alle de vi har hatt vært flinke.Det vi likte spesielt godt var fokuset på praktisk øvelse kombinert med veldig godt tilpasset teori. Flott at folk fikk teste og bli kjent med vårt eget utstyr.»
  • Mauricio Vasquez, Solvencia AS (på vegne av kursdeltakere):«Jeg er veldig fornøyd. Bra dag!»«Jeg lærte mye på kort tid. Føler meg mye tryggere hvis jeg skulle blitt utsatt for en førstehjelpssituasjon. Det er åpenbart at flere burde ha denne kunnskapen»«Jeg synes kurset var veldig grundig og godt forklart. Liker at det var en del praktiske gjennomføringer og gode eksempler. Kunne med fordel vært gjennomført på tiden som avtalt»
  • Erlend Bakke, Sjøstjerna barnehage (Søgne kommune) «Takk for vel gjennomført kurs. Tilbakemeldingen herfra er bare positive. • Opplevde kursholder (Thomas Tjersland, Førstehjelperen Kristiansand)som faglig flink og oppdatert på det nyeste innen førstehjelp. • Passelig tempo og passe formell/uformell. Det ble en god dialog. • Bra at vi fikk/måtte teste ut både hlr, sideleie, arm i fatle m.m. »
  • Finn Roger Sollihaug, Centerpoint AS «Dette var nok det beste førstehjelpskurset jeg har vært på. Jeg har deltatt på flere og jeg har vært arrangør der jeg har leid inn eksterne kursholdere, så Signe Selven (Førstehjelperen Trondheim) gjorde absolutt en kjempejobb som ga oss masse faglig påfyll og som ga en kjempefin veiledning og der vi fikk masse praktiske øvelser både på dukker og på hverandre. Er nok sikker på at jeg står bedre rustet i en situasjon neste gang enn det jeg gjorde før jeg kom til dette kurset. Jeg har ingen problemer med å anbefale dere til noen andre.»
  • Solvår Stensby Vake, Brovold barnehage (Ulna AS) «Vi er veldig fornøyd med kurs og kursholder! Utelukkende positive tilbakemeldinger fra alle her i Brovold barnehage. 4 timer gikk veldig fort. Godt pedagogisk opplegg med fakta, øvelser, repetisjoner og mye humor. Bra!»
  • Trude Kvam, Tillertoppen familiebarnehage «Tusen takk for et flott førstehjelpskurs med instruktør Signe Selven (Førstehjelperen avd. Trondheim). Dette er det beste kurs vi har hatt og mye ros til deres fantastisk og inspirerende instruktør. Vi kommer mer en gjerne til å benytte oss av dere ved et senere kurs.»
  • Anita Kristoffersen, Skarnes Lekeland «Samtlige deltakere var fornøyde og enige om at dette er det beste kurset vi har hatt noen gang!»
  • Gro Hauge, Refstad barnehage «Etter mer enn 20 år i barnehage, er dette det beste førstehjelpskurset jeg noen gang har hatt!»
  • Morten Wågen Husby, Espira Garhaug «Jeg har tidligere tatt livredningskurs, men det når ikke dette opp til anklene engang. Instruktøren var utrolig flink, lett å forstå og behagelig å lytte til. Han lærte ting vekk uten å være belærende i negativ retning. Jeg elsker vannet og har alltid likt fridykking o.l. Til tross for det har jeg ikke "kost" meg i bassenget ved tidligere kurs fra andre kursholdere. I dag hadde jeg det virkelig gøy samtidig som det ga meg noe nytt. Jeg anser meg selv som relativt oppegående i vann, men etter i dag er jeg faktisk et par hakk bedre. Har allerede delt mitt syn med styrer i barnehagen jeg jobber i og anbefalt at vi bruker dere mer.»
  • Silas Hegerberg, Grünerløkka skole «Dette er det mest engasjerende førstehjelpskurset jeg har vært med på. Livlig formidling, lettfattelig innhold og god relevans gjennom hele kurset. Bare gode tilbakemeldinger fra meg!»
  • Håkon Rekstad, Animando AS «Takk for veldig bra kurs i dag! Jeg har vært på mange kurs, og jeg syns dere hadde et utrolig godt opplegg, og gjennomførte med topp pedagogisk nivå. Jeg lærte også en del nytt, selv om jeg har gått 3 omfattende førstehjelpskurs, har open water dykkesertifikat, vannredningskurs i Røde Kors med mer. Igjen: veldig bra.»
  • Tom Aamo, Autronica Fire & Security AS «Jeg er kjempefornøyd med måten kurset var lagt opp.Selv om det kanskje tidvis er flaut å utføre praktiske øvelser på hverandre, så er det svært nyttig og lærerikt. Dette er det beste førstehjelpskurset jeg har deltatt på, og jeg mener at alle burde delta på slike førstehjelpskurs med jevne mellomrom. Terningkast 6.»

Her følger en liste med noen av våre kunder. Kontakt dem gjerne for å høre deres erfaringer med oss.

Bedrift Kontaktperson
Air Products AS Nina B. Kristiansen
Ammerud aktivitetsskole Gro Høydal Nesse
Ammerud skole Eva Kjøge
Autronica Fire & Security AS Kamilla Storvik Jensen
Bestum aktivitetsskole Ottar Sakseid
Boxåpner Kultursenter for barn og unge Stine Osvoll
Brovold barnehage (Ulna AS) Solvår Stensby Vake
Disen aktivitetsskole Lennart Nordenflycht
Elixia Sandnes Nina Sandvand
Elixia St. Olav Tale Klingsheim
Elkem AS Irene Hasle
Etterstadsletta barnehage Endre Håkonsen
Frogn kommune, Hjemmesykepleien Trine Bråthen
Goman-Bakeriet Hønefoss Tor-Brede Rognlid
Gullungene familiebarnehage Mona Axelsen
Hafslund Nett Bjarne Danielsen
Hasle aktivitetsskole Knut Lampe
Hasle skole Thor Rudsbråten
IKM Laboratorium AS Stian Lund Haugestad
Korsvoll aktivitetsskole Pilar Henie
Korsvoll skole Normann Vok Øvrebø
Kreftregisteret Grethe Breie
Liland barnehage Janne Asphaug
Lysmester'n Jan Tore Hexeberg
Midtstuen skole Inga-May Grimsrud
Månestråle barnehage Camilla Håkonsen 
Nordtvet skole Katrine Sølvberg
Norges idrettshøgskole Kristian Abelsen
Norsk Diabetikersenter Frode Drøpping
Osloskolen Trond B. Karlsen, områdedirektør
Otium Spa Beatrice Collin
Phadthai AS Yupaporn Våge Wollum
Plahtejordet barnehage Mari Olving
Ragnas hage Linda Dragseth Fraurud
Refstad asylmottak Synnøve Skjele Sømod
Refstad barnehage Gro Hauge
Resonator Hanne Hestevik
Rosenhagen barnehage Trine-Lise Lysholm
Skarnes Lekeland Anita Kristoffersen
Skjønnhaug skole Ellen Sundby
Skovheim barnehage Aud Norma Valen
Slemdal aktivitetsskole Hanne Toftlund
Smestad skole Marianne Otterlei Blomqvist
Solvencia AS Mauricio Vasquez
Spin Off Forstudium i Dans Liv Greli
Springkleiv barnehage Bjørn-Ivar Sigbjørnsen
Stovner aktivitetsskole Berit Aarhoug
SurfCamp Hanna Eikli
Svarttjern skole Elisabeth Bonnevie
Svømmegruppa Søndre Høland Idretts- og Ungdomslag Liv Gjønnes
Sykehusskolen i Oslo Knut Jevnaker
Teinå aktivitetsskole Reidun Clausen
Tonsenhagen aktivitetsskole Richard Larsen
Tonsenhagen skole Beate Kase Pedersen
Treklang Montessoribarnehage Inger Johanne Løvold
Tybakken barnehage Lisbeth R. Bertelsen
Ullevål aktivitetsskole Rikke Næss
Ullevål skole Lise Sparengen
Vika Fysikalske Institutt Anne Kari Abelsen
Østbydammen barnehage Grethe Fottland
Åse barnehage Rakel Gåsdal
Åsestranda barnehage Liselotte Gjendem