21 68 88 88

 •  21 68 88 88

Referanser

Vi holder en rekke kurs for ulike bedrifter i hele landet. Samtlige gir oss svært gode tilbakemeldinger, og vi får ofte høre at dette er det beste kurset de har hatt.

  • Maja Øien (Amobility AS Deltaker på Førstehjelp barn/voksen) «Takk for bra et kurs, jeg har ikke noe spesielt å utsette på det. Helt i starten syntes jeg det føltes litt rart med den digitale versjonen av kurset, men etter hvert som jeg ble vant til det så syntes jeg det var helt supert! Jeg er vanligvis typen som gjerne liker å være tilstede fysisk og høre på noen fortelle om det jeg skal lære. Kollegaen min syntes den praktiske delen var litt overflødig siden vi allerede hadde vært gjennom det meste på internett, mens jeg syntes det var flott å få bekreftet at jeg hadde fått med meg det meste, og det ble en slags repetisjon og terping hvor vi også kunne stille spørsmål. Jeg likte spesielt godt at vi ble satt til å gjøre HLR i tre minutter slik at vi kunne se hvor mye krefter det krever. Kursholder Dima var kjempeflink!
   Definitivt det beste førstehjelpskurset jeg har vært på.» Førstehjelperen Oslo - Instruktør Dima Fayad (7 desember 2021)
  • Jolanta Nylund (Drammen Realfagsskole Heltberg): «Nettkurset til Førstehjelperen AS var nyttig, lærerikt og tydelig. Det pedagogiske opplegget med korte informative filmer med gode logiske forklaringer og repetisjonsspørsmål i form av quiz er en oppskrift på et perfekt nettkurs. Dette er et kurs alle burde ta, enten man jobber med barn og unge, har barn eller omgås mennesker. Kurset hadde en klar oppbygging, som gjorde det enkelt å få med seg innholdet på en sånn måte at man føler seg styrka og trygg etter gjennomført kurs. Som erfaren pedagog  gir jeg Førstehjelperen AS mine varmeste anbefalinger.» Praksisdel Førstehjelperen Oslo. Instruktør Trond Skaare (23. september 2020)
  • «Per Odnæssveen (styrer, Nordås barnehage) :«Takk for sist! Det var både kjekt og ikke minst viktig med en ny runde med førstehjelpskurs. Alle ansatte trengte dette og det skulle vært oftere obligatorisk spør du meg personlig. De ansatte sitter igjen med mange positive inntrykk, viktigheten rundt dette temaet. Synes kurset hadde: Godt opplegg - Bra variasjon mellom teori og praksis - Bra varighet. Verken for kort eller for langt - Tydelig og dyktig kursholder. » Førstehjelperen Bergen. Instruktør: Britt Marie Kjellevold.(31 januar 2020)
  • Kjersti Steine Mo (styrer, Espira Bjørgene Barnehage ) :«Tusen takk for et flott kurs! Kursholder var dyktig, god på å variere mellom faglig opplæring og praktiske oppgaver! Vi vil svært gjerne ha samme kursholder ved en annen anledning! Bare skryt fra vår del!» Førstehjelperen Haugesund. Instruktør: Knut Nessse.(27 januar 2020)
  • Helene Nes (avdelingsleder aktivitetsskolen, Tonsenhagen skole) :«De ansatte var veldig fornøyde med kurset. Klare retningslinjer, mye praktisk øving og godt tempo.» Førstehjelperen Oslo. Instruktører: Jannecke Hestdal og Einar Schøyen.(30 sept. 2019)
  • Siri Haaskjold (privat kursdeltaker på førstehjelp barn/voksen, sammen med sin mann) :«Jeg hadde et supert førstehjelpskurs med en veldig flink lærer i Bergen i går. Så vi kunne sikkert fortsatt 4 timer til. Jeg kommer gjerne igjen og vil anbefale kurset. Jeg hadde faktisk bryllupsdag i går (red. kursdagen), så jeg fikk mannen min med på kurset også (selv om han heller ville ut å spise middag). Men etter kurset var han veldig fornøyd med valget.» Førstehjelperen Bergen. Instruktør: Britt Marie Kjellevold.(22 aug. 2019)
  • Stian Lund Haugestad, Senior Engineer - Energy, IKM Laboratorium AS :«Jeg har 15 år med årlig førstehjelpskurs bak meg, og jeg har aldri fått så mye nyttig praktisk informasjon rundt førstehjelp som i går. Per er meget dyktig til å formidle. Og bare det at vi sitter i en halvsirkel, gjør at ingen sitter med mobil eller leser i papirer etc på hver sin pult. Alle følger med, og blir inkludert i de forskjellige øvelsene. Ingen powerpoint som man leser rett ut fra. Det enkle ER det beste.» Førstehjelperen Oslo. Instruktør: Per Arvid Holt. (17 jan. 2019)
  • Tor Helge Foss, Inspektør, Grim skole (Kristiansand) :«Vi var veldig godt fornøyd med innholdet. Variert opplegg som tok for seg de viktigste emnene. Fint med veksling mellom teori og utprøving.» Førstehjelperen Kristiansand. Instruktører: Hassan Farhat og Thomas Tjersland.(23 mai 2018)
  • Grete Aastorp, Kvalitet- og sikkerhetssjef, SINTEF Energi :«Vi er særdeles fornøyd med de kursene vi nå har hatt. Særlig Signe har med sin erfaring og sin tilstedeværelse gjort en strålende jobb, men generelt har alle de vi har hatt vært flinke.Det vi likte spesielt godt var fokuset på praktisk øvelse kombinert med veldig godt tilpasset teori. Flott at folk fikk teste og bli kjent med vårt eget utstyr.»
  • Mauricio Vasquez, Solvencia AS (på vegne av kursdeltakere):«Jeg er veldig fornøyd. Bra dag!»«Jeg lærte mye på kort tid. Føler meg mye tryggere hvis jeg skulle blitt utsatt for en førstehjelpssituasjon. Det er åpenbart at flere burde ha denne kunnskapen»«Jeg synes kurset var veldig grundig og godt forklart. Liker at det var en del praktiske gjennomføringer og gode eksempler. Kunne med fordel vært gjennomført på tiden som avtalt»
  • Erlend Bakke, Sjøstjerna barnehage (Søgne kommune) «Takk for vel gjennomført kurs. Tilbakemeldingen herfra er bare positive. • Opplevde kursholder (Thomas Tjersland, Førstehjelperen Kristiansand)som faglig flink og oppdatert på det nyeste innen førstehjelp. • Passelig tempo og passe formell/uformell. Det ble en god dialog. • Bra at vi fikk/måtte teste ut både hlr, sideleie, arm i fatle m.m. »
  • Finn Roger Sollihaug, Centerpoint AS «Dette var nok det beste førstehjelpskurset jeg har vært på. Jeg har deltatt på flere og jeg har vært arrangør der jeg har leid inn eksterne kursholdere, så Signe Selven (Førstehjelperen Trondheim) gjorde absolutt en kjempejobb som ga oss masse faglig påfyll og som ga en kjempefin veiledning og der vi fikk masse praktiske øvelser både på dukker og på hverandre. Er nok sikker på at jeg står bedre rustet i en situasjon neste gang enn det jeg gjorde før jeg kom til dette kurset. Jeg har ingen problemer med å anbefale dere til noen andre.»
  • Solvår Stensby Vake, Brovold barnehage (Ulna AS) «Vi er veldig fornøyd med kurs og kursholder! Utelukkende positive tilbakemeldinger fra alle her i Brovold barnehage. 4 timer gikk veldig fort. Godt pedagogisk opplegg med fakta, øvelser, repetisjoner og mye humor. Bra!»
  • Trude Kvam, Tillertoppen familiebarnehage «Tusen takk for et flott førstehjelpskurs med instruktør Signe Selven (Førstehjelperen avd. Trondheim). Dette er det beste kurs vi har hatt og mye ros til deres fantastisk og inspirerende instruktør. Vi kommer mer en gjerne til å benytte oss av dere ved et senere kurs.»
  • Anita Kristoffersen, Skarnes Lekeland «Samtlige deltakere var fornøyde og enige om at dette er det beste kurset vi har hatt noen gang!»
  • Gro Hauge, Refstad barnehage «Etter mer enn 20 år i barnehage, er dette det beste førstehjelpskurset jeg noen gang har hatt!»
  • Morten Wågen Husby, Espira Garhaug «Jeg har tidligere tatt livredningskurs, men det når ikke dette opp til anklene engang. Instruktøren var utrolig flink, lett å forstå og behagelig å lytte til. Han lærte ting vekk uten å være belærende i negativ retning. Jeg elsker vannet og har alltid likt fridykking o.l. Til tross for det har jeg ikke "kost" meg i bassenget ved tidligere kurs fra andre kursholdere. I dag hadde jeg det virkelig gøy samtidig som det ga meg noe nytt. Jeg anser meg selv som relativt oppegående i vann, men etter i dag er jeg faktisk et par hakk bedre. Har allerede delt mitt syn med styrer i barnehagen jeg jobber i og anbefalt at vi bruker dere mer.»
  • Silas Hegerberg, Grünerløkka skole «Dette er det mest engasjerende førstehjelpskurset jeg har vært med på. Livlig formidling, lettfattelig innhold og god relevans gjennom hele kurset. Bare gode tilbakemeldinger fra meg!»
  • Håkon Rekstad, Animando AS «Takk for veldig bra kurs i dag! Jeg har vært på mange kurs, og jeg syns dere hadde et utrolig godt opplegg, og gjennomførte med topp pedagogisk nivå. Jeg lærte også en del nytt, selv om jeg har gått 3 omfattende førstehjelpskurs, har open water dykkesertifikat, vannredningskurs i Røde Kors med mer. Igjen: veldig bra.»
  • Tom Aamo, Autronica Fire & Security AS «Jeg er kjempefornøyd med måten kurset var lagt opp.Selv om det kanskje tidvis er flaut å utføre praktiske øvelser på hverandre, så er det svært nyttig og lærerikt. Dette er det beste førstehjelpskurset jeg har deltatt på, og jeg mener at alle burde delta på slike førstehjelpskurs med jevne mellomrom. Terningkast 6.»