Om oss

Førstehjelperen AS ble etablert i 2013. Fra å være en lokal tilbyder av førstehjelpskurs i Oslo, vokste organisasjonen raskt til å bli en landsdekkende totalleverandør innen førstehjelp og livredning i vann. Ved å vektlegge praktiske øvelser for deltakerne ble kursene våre raskt kjent som engasjerende, aktive og ikke minst veldig lærerike. Vårt kurskonsept har hele tiden vært den viktigste driveren for vår vekst.

Den tette og gode dialogen med våre kunder har pekt oss i riktig retning når vi stadig har forbedret og videreutviklet vårt kurskonsept. Vi produserte og lanserte vårt første nettkurs i 2019. Som de første på markedet, kunne vi tilby teorien til livredning i vann som et interaktivt nettkurs med filmer og quiz. Det ble en umiddelbar suksess og kombinasjonen med nettkurs og praktisk øvelse har vi overført til både førstehjelp og brannvern. Dette gir våre kunder en helt ny opplevelse, samtidig som det forbedrer læringsutbyttet.

Fra vårt hovedkontor i Oslo administrerer vi instruktører og kurs gjennom våre avdelinger i en rekke norske byer. Selv om vi gjennom årene har utvidet kurstilbudet til å omfatte blant annet brannvern, FSE og en rekke andre HMS- og sikkerhetsrelaterte kurs, er det fortsatt førstehjelp og livredning som er kjernevirksomheten vår. Vi har utviklet vår egen produktserie innen førstehjelpsutstyr og forhandler hjertestartere fra de fleste kjente fabrikantene på det norske markedet.

Vårt budskap har alltid vært at førstehjelp er enkelt. Alle som deltar på våre kurs, skal være trygge på at det er nettopp de som kan ta det første skrittet frem når situasjonen krever det. Alle kan gjøre en forskjell. Den eneste feilen man kan gjøre, er å ikke gjøre noe.

Er du usikker på hvilken kursleverandør du skal velge for din arbeidsplass? Du finner helt sikkert noen du kjenner til blant våre kunder. Hør med en av dem. Våre kunder og kursdeltagere har alltid vært våre fremste ambassadører.

Våre ansatte:


member

Tore Aglen

Daglig leder og Storkundeansvarlig

Mobil: 901 53 188
E-post: tore@forstehjelperen.no

member

Thomas Falch

Markedssjef

Mobil: 413 13 199
E-post: thomas@forstehjelperen.no

member

Natalia Lezhnieva

Administrasjonskoordinator

Mobil: 465 15 027
E-post: natalia@forstehjelperen.no

member

Trond Skaare

Utdanningsansvarlig

Mobil: 905 24 148
E-post: tronds@forstehjelperen.no