Se hva våre kunder sier

Her er noen tilbakemeldinger vi har mottatt etter gjennomførte kurs

“Takk for bra et kurs, jeg har ikke noe spesielt å utsette på det. Helt i starten syntes jeg det føltes litt rart med den digitale versjonen av kurset, men etter hvert som jeg ble vant til det så syntes jeg det var helt supert! Jeg er vanligvis typen som gjerne liker å være tilstede fysisk og høre på noen fortelle om det jeg skal lære. Kollegaen min syntes den praktiske delen var litt overflødig siden vi allerede hadde vært gjennom det meste på internett, mens jeg syntes det var flott å få bekreftet at jeg hadde fått med meg det meste, og det ble en slags repetisjon og terping hvor vi også kunne stille spørsmål. Jeg likte spesielt godt at vi ble satt til å gjøre HLR i tre minutter slik at vi kunne se hvor mye krefter det krever. Kursholder Dima var kjempeflink!

Definitivt det beste førstehjelpskurset jeg har vært på.”

Maja Øien

Amobility AS

Nettkurset til Førstehjelperen AS var nyttig, lærerikt og tydelig. Det pedagogiske opplegget med korte informative filmer med gode logiske forklaringer og repetisjonsspørsmål i form av quiz er en oppskrift på et perfekt nettkurs. Dette er et kurs alle burde ta, enten man jobber med barn og unge, har barn eller omgås mennesker. Kurset hadde en klar oppbygging, som gjorde det enkelt å få med seg innholdet på en sånn måte at man føler seg styrka og trygg etter gjennomført kurs. Som erfaren pedagog  gir jeg Førstehjelperen AS mine varmeste anbefalinger.”

Jolanta Nylund

Drammen Realfagsskole Heltberg

“Vi er særdeles fornøyd med de kursene vi nå har hatt. Særlig Signe har med sin erfaring og sin tilstedeværelse gjort en strålende jobb, men generelt har alle de vi har hatt vært flinke. Det vi likte spesielt godt var fokuset på praktisk øvelse kombinert med veldig godt tilpasset teori. Flott at folk fikk teste og bli kjent med vårt eget utstyr.

Grete Aastorp

Kvalitet- og sikkerhetssjef, SINTEF Energi

“De ansatte var veldig fornøyde med kurset. Klare retningslinjer, mye praktisk øving og godt tempo.”

Helene Nes

Avdelingsleder AKS, Tonsenhagen skole

“Jeg har 15 år med årlig førstehjelpskurs bak meg, og jeg har aldri fått så mye nyttig praktisk informasjon rundt førstehjelp som i går. Per er meget dyktig til å formidle. Og bare det at vi sitter i en halvsirkel, gjør at ingen sitter med mobil eller leser i papirer etc på hver sin pult. Alle følger med, og blir inkludert i de forskjellige øvelsene. Ingen powerpoint som man leser rett ut fra. Det enkle ER det beste.

Stian Lund Haugestad

Senior Engineer – Energy, IKM Laboratorium AS

Takk for vel gjennomført kurs. Tilbakemeldingen herfra er bare positive. Opplevde kursholder som faglig flink og oppdatert på det nyeste innen førstehjelp. Passelig tempo og passe formell/uformell. Det ble en god dialog. • Bra at vi fikk/måtte teste ut både HLE, sideleie, arm i fatle m.m.”

Erlend Bakke

Sjøstjerna barnehage (Søgne kommune)

“Tusen takk for et flott kurs! Kursholder var dyktig, god på å variere mellom faglig opplæring og praktiske oppgaver! Vi vil svært gjerne ha samme kursholder ved en annen anledning! Bare skryt fra vår del!”

Kjersti Steine Mo

Styrer, Espira Bjørgene Barnehage

Takk for sist! Det var både kjekt og ikke minst viktig med en ny runde med førstehjelpskurs. Alle ansatte trengte dette og det skulle vært oftere obligatorisk spør du meg personlig. De ansatte sitter igjen med mange positive inntrykk, viktigheten rundt dette temaet. Synes kurset hadde: Godt opplegg – Bra variasjon mellom teori og praksis – Bra varighet. Verken for kort eller for langt – Tydelig og dyktig kursholder.”

Per Odnæssveen

Styrer, Nordås barnehage

Jeg hadde et supert førstehjelpskurs med en veldig flink lærer i Bergen i går. Så vi kunne sikkert fortsatt 4 timer til. Jeg kommer gjerne igjen og vil anbefale kurset. Jeg hadde faktisk bryllupsdag i går (red. kursdagen), så jeg fikk mannen min med på kurset også (selv om han heller ville ut å spise middag). Men etter kurset var han veldig fornøyd med valget.

Siri Haaskjold

Privat kursdeltaker

“Vi var veldig godt fornøyd med innholdet. Variert opplegg som tok for seg de viktigste emnene. Fint med veksling mellom teori og utprøving.”

Tor Helge Foss

Inspektør, Grim skole