Nettkurs fungerer under nedstengning

Mange ønsker å holde sine førstehjelpskunnskaper vedlike selv om det mange steder i landet er umulig å avholde fysiske kurs. Vi i Førstehjelperen bruke våren og sommeren til å utvikle flere nettbaserte kurs, og disse ble tilbudt våre kunder fra august 2020.

Dersom du ønsker å ta et rent nettkurs kan dette kjøpes i vår nettbutikk. Selve kurset tar ca. 1 time å gjennomgå, og består av flere korte videoer, og hver video etterfølges av en liten quiz på 3-4 spørsmål.

Følgende kurs er tilgjengelige:

  • Livredning i vann
  • Førstehjelp på barn og voksne
  • Førstehjelp på voksne
  • Førstehjelp med strømskader (Dette kurset finnes også på engelsk, polsk og litauisk)

Du kan kjøpe kurset ved å klikke her. Hvis du vil se gratis smaksprøver kan du klikke her.

Similar Posts